"מרשתי לא גנבה כסף ולא רימתה": עו"ד שרון נהרי דיבר על החשדות נגד המפקחת במשרד החינוך

שבעה מתוך 18 החשודים בפרשת החשד להונאה במשרד החינוך עוכבו לחקירה, כשעל פי החשד, בכירים במשרד "ניפחו" כמויות נבחנים והרוויחו יותר מ-20 מיליון שקלים בעקבות כך.

עו"ד שרון נהרי, המייצג את את יונה סעדיה, המשמשת כמפקחת במשרד החינוך, טען כי מרשתו מכחישה את המיוחס לה, והוסיף כי "היא לא גנבה כסף, לא רימתה ולא ביצעה רישום כוזב של מסמכים. בנוסף, היא נתנה הסברים לפערים בשעות ולעובדה שהנוהל היה עבודה בצורה גלובלית".

למאמר המלא באתר Ynet

עו"ד פלילי שרון נהרי
על הכותב
עו"ד פלילי שרון נהרי
עורך דין פלילי, מייסד משרד עו"ד שרון נהרי ושות'

עו"ד שרון נהרי הוא מבכירי עורכי הדין הפליליים בישראל, בעל ניסיון רב בייצוג חשודים ונאשמים בתיקים פליליים מורכבים, עבירות צווארון לבן, דיני הסגרה, עבירות כלכליות, עבירות מין ותיקים בעלי היבטים בינלאומיים. משרדו מייצג לקוחות בכל רחבי הארץ ומדורג לאורך השנים כאחד המשרדים המובילים בישראל בתחום הפלילי והצווארון הלבן.

עדכונים נוספים