עו"ד נהרי לערוץ 10: "שחיתות מוסרית לא תמיד נחשבת פלילית"

עו"ד פלילי שרון נהרי, השתתף בשבת האחרונה בפאנל "המטה המרכזי" (ערוץ 10), שעסק בין היתר בחשיפה של איילה חסון בנוגע ל"חושפי השחיתויות" בעיריות. כידוע, לאחרונה נסגרו מספר תיקי צווארון לבן של ראשי ערים שנחשדו בעבירות שחיתות. לחלק מראשי הערים נסגר התיק, לאחר שמבקר המדינה גייס חושפי שחיתויות שקיבלו כסף, אך בסוף התברר שלא בוצעה עבירת שחיתות.

הכעס מצד ראשי הערים הוא על הקלות שבה "חושף שחיתויות" יכול לפסוח על עבירות משמעת רציניות יותר או להציג טענות שקריות, ללא היכולת של ראש העיר לפטר את העובד או להעמידו לדין משמעתי. עו"ד שרון נהרי התייחס לכך ואמר בפאנל כי: "שחיתות מוסרית היא לא תמיד עבירה פלילית. גם כשמגייסים עד מדינה, העובדה ברורה, אך יש הנחיות של פרקליטות מדינה, בוחנים את כל המקרה".

צפו בקטע המלא:

עו"ד פלילי שרון נהרי
על הכותב
עו"ד פלילי שרון נהרי
עורך דין פלילי, מייסד משרד עו"ד שרון נהרי ושות'

עו"ד שרון נהרי הוא מבכירי עורכי הדין הפליליים בישראל, בעל ניסיון רב בייצוג חשודים ונאשמים בתיקים פליליים מורכבים, עבירות צווארון לבן, דיני הסגרה, עבירות כלכליות, עבירות מין ותיקים בעלי היבטים בינלאומיים. משרדו מייצג לקוחות בכל רחבי הארץ ומדורג לאורך השנים כאחד המשרדים המובילים בישראל בתחום הפלילי והצווארון הלבן.

עדכונים נוספים