עו"ד נהרי: "אנו סמוכים ובטוחים שיתברר שהפרשה נופחה"

שרון נהרי בחדשות

עו"ד שרון נהרי, סנגורו של אבי קורן, איש העסקים החשוד בהברחת שעונים ותכשיטים יקרים במיוחד, התראיין לחדשות בערוץ 12 ומסר, כי "העובדה שמדובר בידוענים ובסלבס, לא צריכה להפוך את הידיעה הזו ואת הכותרות, כאילו מדובר בפרשייה של הברחת שעונים ותכשיטים. זה מופרך!".

עו"ד נהרי הוסיף ל-YNET כי "אנו סמוכים ובטוחים שיתברר שהפרשה נופחה, ובסופו של יום, יתברר שהפרשה נופחה מעבר לכל פרופורציה והחשדות המיוחסים לו יתבררו כלא נכונים".

 

עו"ד פלילי שרון נהרי
על הכותב
עו"ד פלילי שרון נהרי
עורך דין פלילי, מייסד משרד עו"ד שרון נהרי ושות'

עו"ד שרון נהרי הוא מבכירי עורכי הדין הפליליים בישראל, בעל ניסיון רב בייצוג חשודים ונאשמים בתיקים פליליים מורכבים, עבירות צווארון לבן, דיני הסגרה, עבירות כלכליות, עבירות מין ותיקים בעלי היבטים בינלאומיים. משרדו מייצג לקוחות בכל רחבי הארץ ומדורג לאורך השנים כאחד המשרדים המובילים בישראל בתחום הפלילי והצווארון הלבן.

עדכונים נוספים